Shtëpi Video Ky është ushqimi që mbron eshtrat

Ky është ushqimi që mbron eshtrat

Shperndaje në Facebook.

Hernia-Diskale-619x400-619x358

Sipas një hulumtimi të ri një mënyrë për të ruajtur eshtrat tuaja kur të plakeni është përdorimi i vajit të ullirit të paktën dy vjet.

Ushqimi mesdhetar i pasur me vaj ulliri ndihmon në mbrojtjen e eshtrave tuaja sot por edhe më vonë gjatë jetës.

Ushqimi mesdhetar përmirëson shëndetin e zemrës dhe ndihmon mbrojtjen nga kanceri, ndërsa ai përfshin ushqimin si pemët, perimet, peshkun, arrat, drithërat dhe yndyrat e shëndetshme, siç janë ato në vajin e ullirit, me gjithë yndyrat e pashëndetshme që janë në mishin e kuq dhe në produktet qumështore.

Vaji i ullirit nxit krijimin e materieve që janë të lidhura me shëndetin e palcës së kockave.