Shtëpi Lajme LAJMI I FUNDIT: Arrestohet Hashim Thaçi me urdhër të Gjykatës Speciale (Video)

LAJMI I FUNDIT: Arrestohet Hashim Thaçi me urdhër të Gjykatës Speciale (Video)

Shperndaje në Facebook.

Njësia Speciale e Republikës së Kosovës, bashkë me KFOR-in dhe Policinë e Eulexit, kanë arrestuar sonte Presidentin Hashim Thaçin.

Ky arrestim është bërë pas urdhërit që ka dhënë prokurori i Gjykatës Speciale, amerikani David Schwendiman.

Realisht asgjë nuk ka ndodhur dhe askush nuk është arrestuar por sot është 1 PRILLI – APILILILILILILILI

JU KEM RREJT O JU KEM RREJT….JU KEM RREJT….