Shtëpi Video LAJMI I KEQ PËR PUSHTETIN Konfirmohet një DËSHTIM I MADH I TYRE

LAJMI I KEQ PËR PUSHTETIN Konfirmohet një DËSHTIM I MADH I TYRE

Shperndaje në Facebook.


Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Arben Gashi ka deklaruar se koalicioni qeverisës nuk i ka votat për ta ratifikuar marrëveshjen e demarkacionit.Ai në emisionin “Republika” me Dardan Gashin në Tribuna Channel ka thënë se aq sa ai di, votat nuk janë të mjaftueshme për ta votuar atë.

Ai ka thënë se për ta zgjedhur këtë problem do duhej një opsion alternativ që do mbyllte këtë çështje.

Ai ka shtuar se duhet të merren parasyshë mendimet e të gjithëve e sidomos ato të bashkë partiakut të tij Shpejtim Bulliqi, i cili është prej të parëve që ka kundërshtuar këtë demaskim.

Gashi ka thënë se Bulliqi është një vlerë e shtuar e LDK-së dhe i cili duhet të merret shumë seriozisht.
p1