Shtëpi Video Lind pa krahë, ushqen veten me këmbë (Video)

Lind pa krahë, ushqen veten me këmbë (Video)

Shperndaje në Facebook.

Kur Erlmira Knutzen e postoi një video të vajzës së vogël të saj, nuk e kishte idenë se mbi 78 milionë njerëz do ta shikonin menjëherë, transmeton Lajmi.net

Postimi është një testament për të voglën Vasilina Knutzen, për mënyrën e veçantë të të ngrënit. Ajo lindi pa krahë në Rusi.

Por ajo mësoi si të ushqejë veten e saj duke i përdorur këmbët dhe tani asgjë nuk e ndalon nga darka.