Shtëpi Lajme Mbështilleni këmbën me foli për një orë dhe shihni çfarë ndodh pastaj

Mbështilleni këmbën me foli për një orë dhe shihni çfarë ndodh pastaj

Shperndaje në Facebook.

Nëse keni foli alumini në shtëpi dhe e përdorni për gatesa, do të gëzoheni kur të mësoni se ky material mund të përdoret edhe për gjëra të tjera.

Folia e aluminit mund të jetë shumë e mirë për dhimbet e nyjeve, luftimin e pagjumësisë dhe eliminimin e lodhjes.

Foli alumini për dhimbje të nyjeve

Mund të reduktoni dhimbjet e nyjeve me foli alumini. Kjo foli është mjaft e mirë edhe për artrit dhe dhimbje të thembrave. Nëse përjetoni këto dhimbje, mbështilleni zonën që ju dhemb më së shumti me foli alumini. Bëjeni këtë para se të shkoni në shtrat dhe lëreni gjatë natës. Praktikojeni këtë metodë për dy javë dhe më pas bëni dy javë pushim. Nëse dhimbja nuk largohet pas dy javësh, përsëriteni përsëri procedurën.

Foli alumini për lodhje dhe pagjumësi

Mund ta luftoni pagjumësinë, të promovoni gjumin dhe të eliminoni lodhjen me foli alumini. Prisni ca copa alumini dhe vendosni në frigorifer për 2-4 orë. Më pas, aplikoni ato në fytyrë, faqe dhe nën sy. Lëreni të veprojë derisa të relaksohen muskujt tuaj dhe hiqni më pas, transmeton Gazeta Express.

Foli alumini për djegie

Mund t’i trajtoni djegiet me foli alumini. Së pari, lajeni zonën me ujë të ftohtë, thajeni dhe më pas aplikoni krem kundër djegies dhe mbulojeni me një fashë. Pastaj mbështilleni fashën me foli alumini. Lëreni ashtu derisa të vëreni se dhimbja ka shkuar.