Shtëpi ShowBiz Megjithatë, nuk ndodh ribashkimi i Spice Girls

Megjithatë, nuk ndodh ribashkimi i Spice Girls

Shperndaje në Facebook.

SpiceGirls-780x439

Grupi i famshëm muzikor, “Spice Girls”, ka anuluar planet për ribashkim.

Sipas raportimeve, grupi kishte planifikuar të mbante një turne për 25-vjetor të themelimit, por gjithçka është anuluar pasi Mel C dhe Victoria Beckham kanë refuzuar të marrin pjesë.

The Mirror raporton se Mel B, Geri Horner dhe Emma Bunton, nuk do të mbajnë turneun pasi nuk janë kompletuar si grup.

“Spice Girls” lëshuan këngën e parë “Wannabe” më 8 korrik 1996, duke u bërë një nga këngët më të suksesshme të grupit.

The post Megjithatë, nuk ndodh ribashkimi i Spice Girls appeared first on GazetaGlobale.