Shtëpi Lajme Merimanga apo gjarpëri helmues, kush del fitues? (Video)

Merimanga apo gjarpëri helmues, kush del fitues? (Video)

Shperndaje në Facebook.

Një nga merimangat më të rrezikshme në Australi arriti që në rrjetin e saj të kapë një gjarpër të i ri dhe shumë helmues, ndërsa regjistrim i luftës është vendosur në “YouTube”.

Edhe pse gjarpëri është shumë më i madh se merimanga, ajo arriti në trupin e gjarpërit dhe e kafshoi.

Megjithatë, meqë video u ndërpre në momentin kulmor të betejës, nuk e dimë se kush fitoi në këtë luftë pothuaj në përmsa të filmit.

Në vijim është video me këtë luftë