Mësuesi kapet mat me studenten

Mësuesi kapet mat me studenten

SHPËRNDAJE
loading...


Ata mendonin se të gjithë ishin larguar dhe nisën “punën”. Bëhet fjalë për një studente dhe profesorin e saj që u kapën mat duke kryer marrëdhënie seksuale në universitet.

Ngjarja ka ndodhur në Universitetin e Changzhou, në Kinë dhe ata janë filmuar nga një grup studentësh.

Lexo edhe  Ky përbërës shkakton kancer tek gratë që e përdorin çdo ditë!

Sipas Liveleak, mësuesi është nën hetim për shkelje të kodit të sjelljes, ndërsa studentja ka deklaruar se u detyrua të bënte këtë gjë, pasi donte të merrte lëndën.

mesuesi-

Loading...

loading...