Shtëpi Lajme Mësuesja në shkollën shqiptare tregon më shumë se sa duhet

Mësuesja në shkollën shqiptare tregon më shumë se sa duhet

Shperndaje në Facebook.

Në institucionet shqiptare, ku përfshihen edhe shkollat ka një kod veshje, i cili duhet respektuar.

Por disa foto të ardhura në JOQ.al tregojnë se një mësuese në Lushnje nuk ka dashur t’ia dijë fare për kodin e veshjes.

Nxënësi që ka nisur fotot ka shkruar:

“Shikoni si na vjen zysha në mësim tek shkolla mekanike në Lushnje. Edhe ta kemi mendjen në mësim ne, kur kjo hap këmbët dhe na i tregon të gjitha”.

Në vende si Franca apo Gjermania nëse një mësuese do të shkonte në një gjimnaz e veshur në të tillë mënyrë jo vetëm që do të pushohej nga puna, por edhe do të ndiqej penalisht.