Shtëpi Lajme “Milioneri arab më ofroi 50 mijë euro për një natë”, rrëfehet prezantuesja...

“Milioneri arab më ofroi 50 mijë euro për një natë”, rrëfehet prezantuesja e famshme

Shperndaje në Facebook.

Sheikët arabë janë të njohur nga të gjithë për pasurinë e tyre multimilionëshe dhe këtë e shfrytëzojnë për pasur marrëdhënie seksuale me vajza të reja dhe të njohura.
Kështu, Lauren Goodger ka deklaruar se një milioner arab ia ka ofruar 50 mijë euro për një natë.Goodger është prezantuese e famshme në Angli, por ajo që e bëri më të njohur ishte publikimi i një videoje të nxehtë me ish0të dashurin e saj, Jean McLean në fillim të këtij viti.
Lauren thotë që nuk e ka pranuar ofertën e milionerit arab, por kurrë nuk i dihet…