Shtëpi Shëndetësi Mjekët në shok: Ky trajtim popullor po shëron sklerozën, alergjitë dhe tensionin

Mjekët në shok: Ky trajtim popullor po shëron sklerozën, alergjitë dhe tensionin

Shperndaje në Facebook.

Terapia me anë të thumbimit të bletëve, e njohur ndryshe si “apiterapia”, është një ndër më të përdorurat në mjekësinë alternative.

Ajo përdor polenin, helmin e bletëve, pelten mbretërore dhe mjaltin për të kuruar disa sëmundje. Pavarësisht se është proces shumë i dhimbshëm, përfitimet e kësaj terapie janë thuajse magjike.

Ky pickim ka shumë veti shëruese dhe ndihmon në përmirësimin apo zhdukjen e sëmundjeve. kronike dhe autoimune, si sklerozën, alergjitë, disa probleme kardiovaskulare, tensionin e lartë të gjakut etj.