Shtëpi ShowBiz Moderatorja që bëri të këndojn femijët me nevoja të veqanta (Video)

Moderatorja që bëri të këndojn femijët me nevoja të veqanta (Video)

Shperndaje në Facebook.

Gazetarja dhe moderatorja nga Radio Peja , Dardane Kastrati në vazhdën e realizimimeve te emisionit “Mozaiku i Vikendit ” vizitoi qendrën burimore “Xheladin Deda ” në Pejë.

Pas intervistës me drejtorin e kësaj qendre z.Xhavit Kastratin, gazetarja Kastrati realizoi edhe një bisedë me dy nxënës që janë pjesë e shkollës për të verber .

Videoja qe po bënte bujë në internet që është postuar në fan pagen e Radio Pejes shihet ku gazetarja Kastrati gjatë intervistes që realizon me këta fëmije bënë që të këndojnë këta fëmije .

Sigurisht se Dardanja ndihet kranare për këtë.