Shtëpi Kuriozitete Mos e xhelozoni Milaim Zekën. Ja me cilat kurva kishte shkuar ne...

Mos e xhelozoni Milaim Zekën. Ja me cilat kurva kishte shkuar ne shtrat…

Shperndaje në Facebook.

Milaim Zeka është gazetari thuajse më i përfoluri jo vetëm nëpër mediat tona . Ai njihet për emisione shumë të përcjellura nga audienca e gjerë gjithandej , sidomos me emisionin e tij tashmë të njohur “Pa rotulla”, shkruan Kosovarja.

Por, Milaimi njihet edhe për fjalët e tij drejtpërdrejta, kritikat e tij ndaj qeveritarëve , pushtetarëve tanë , të cilët nuk i kursen edhe me fjalë thumbuese e të paturpshme.

I tillë është Mialimi edhe me personazhet tjera publike, në veçanti të jetës së shou bizit , tek kemi pasur rastin ta shohim nëpër intervista të përbashkët gjatë emisioneve të ndryshme të ekraneve tona televizive.Siç e thonë edhe ato vet, disa fytyra tona të njohura , këngëtare : Milaimi është i këndshëm .

Ai din të krijojë atmosferë dhe i shkurtër të duket emisioni kur je bashkë me të…