Shtëpi Lajme Mustafa: Procesi i rregullt zgjedhor është arritje, rezultati vullnet i qytetarëve të...

Mustafa: Procesi i rregullt zgjedhor është arritje, rezultati vullnet i qytetarëve të Drenasit

Shperndaje në Facebook.

18117437_303

Kryeministri Isa Mustafa ka folur për zgjedhjet e djeshme në Drenas, ku kjo komunë do të ketë balotazh mes kandidatit të PDK-së, Ramiz Lladrovci, dhe atij të “Nismës për Kosovën”, Isa Xhemajlaj.
“E arritura jonë më e madhe në zgjedhjet për kryetar të Komunës së Drenasit është vetë procesi i rregullt zgjedhor. Ndërkaq, rezultatet shprehin vullnetin aktual të qytetarëve.

Uroj të gjitha subjektet dhe të gjithë kandidatët për sjellje dinjitoze; KQZ-në dhe vëzhguesit për organizim të suksesshëm”, ka shkruar Mustafa në “Facebook”.