Shtëpi Video Nami në Durrës, çifti seks ‘shqeto’ poshtë Urës së Dajlanit… s’kishin para...

Nami në Durrës, çifti seks ‘shqeto’ poshtë Urës së Dajlanit… s’kishin para për motel (Video)

Shperndaje në Facebook.

Çifti mesa duket është nisur për motel, por në mungesë të parave apo për shkak të epshit të papërmbajtur, hotelin e kanë improvizur në makinë dhe kanë kryer marrëdhënie pa e vrarë fare mendjen, se janë në një zonë publike të populluar edhe nga fëmijët.

Videoja ka ardhur para pak minutash pranë “JOQ” dhe raportuesi që ishte në vendngjarje tha se, këtë pamje e kanë parë shumë kalimtarë, madje kishte nga ata që gjetën rastin edhe të filmojnë.