Shtëpi Video Ndarja e vërtetë e Robertit ndodhi të premten. Ja nga kush!

Ndarja e vërtetë e Robertit ndodhi të premten. Ja nga kush!

Shperndaje në Facebook.


U përfol që disa ditë për ndarje të pavërteta privare, por një shkurorëzim të vërtetë Roberti e bëri në fund të javës së shkuar

Robert Berisha të premten i ndau rrugët profesionale me Sinan Vllasaliun. Këta ty dy kanë qenë bashkë për 20 vite.
Ne “Rinora 4”, Zurich, të premtën e shkuar për herë të parë Sinan Vllasaliu performoi pa Robert Berishën, mëson Gazeta Blic.

Pas 20 vjet rrugëtimi në skenën muzikore shqiptare me Sinan Vllasaliun, Roberti vendosi të ndërroj kahun dhe të ndahet nga ai. Arsyeja për këtë është realizimi i ëndërrës së kahmotshme që ka Roberti- solokëndimin
r1