Shtëpi Video Në mes të korrikut në Itali bie borë (FOTO+VIDEO)

Në mes të korrikut në Itali bie borë (FOTO+VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Temperaturat e larta kanë përfshirë pjesë të ndryshme të Evropës, megjithatë diku ka nisur edhe bora.

Duket e çuditshme, por nata mes 13 dhe 14 korrikut ka qenë e vështirë për banorët e komunës së Livinjos në Lombardi (Itali).

Reshjet e borës kanë shkaktuar edhe probleme në qarkullimin e automjeteve, përcjell Shekulli.

Livinjo është një komunë të veri të Itali dhe ndodhet në lartësi prej 1800 metër mbi nivelin e detit. Ajo ndodhet në kufirin italo-zviceran, në zonën e Alpeve.debore itali (2)debore itali (3)debore itali (4)debore itali (5)debore itali (7)