Shtëpi Kuriozitete Në shtrat me gruan dhe 6 të tjera, burri: Kjo marrëdhënie më...

Në shtrat me gruan dhe 6 të tjera, burri: Kjo marrëdhënie më shpëtoi martesën

Shperndaje në Facebook.

Krijuesi i kukullave të qejfit, Sergi Santos i ka habitur të gjithë me rrëfimin e tij. Ai ka treguar se kënaqësia që ka provuar me këto kukulla i ka shpëtuar martesën.
Sergei është shprehur kështu:

Kukullave u pëlqen t’i prekësh. Ka mënyra ndërveprimi të ndryshme me këto kukulla. Me to mund të kesh marrëdhënie familjare, romantike, si dhe marrëdhënie intime. Mund ti prekësh kudo në gojë, tek pika G dhe nuk ankohen.

Ai jeton me gruan e tij Martisa Kissamitaki dhe gjashtë kukulla prej silikoni me paruke dhe tru artificial.

39-vjeçari ka treguar më tej se marrëdhëniet e shpeshta intime me këto kukulla nuk ia kanë dëmtuar apo shkatërruar martesën, por ia kanë rregulluar.