Shtëpi Lajme Nëna e bënë fëmijën për spital pasi mbrëmë ja ka prek bakllavën

Nëna e bënë fëmijën për spital pasi mbrëmë ja ka prek bakllavën

Shperndaje në Facebook.

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në një fshat në veri perëndim të Dukagjinit kur sot në mëngjes një nënë e lumtur që ka kryer të gjitha tortet dhe bakllavën qysh mbrëmë.

Por kur është zgjuar dhe ka shkuar në sallon për të parë mos helbete i ka prek najkush tortet dhe bakllavën e përgaditura me dashuri mbëmë, është shokuar kur ka parë se ato nuk kanë qenë qysh i ka lënë mbrëmë.

“Thash hajt ta qes ni kafe edhe e pi për qefi para se mu qu fmija kur qa me pa djali jem i kish pas shplu tortet edhe bakllaven prom kur kena ra me fjet. M’lshun kamt”, ka thënë ajo.

E pikërisht në ato momente edhe është zgjuar djali i saj dhe me qat nervozë nëna ka filluar ta rrah djalin.

“E kam ni rrem tkeq që kur jam nervoz me bo qaj person mem dal përpara e ç’ky. Ajo qyqja u qu bash nqat kohe edhe tash qysh pe shihni edhe vet qetu spital po presim a po jep shenja jete”, ka thënë nëna e përlotur.

“Kurr njet si kom mshu me bo nqesi gjendje se edhe Bajram kam pak konsideratë po qe, qysh pe shihni edhe vet”, shtoi ajo duke ia krisë vajit me të madhe, teksa lotët i piknin në korridorin e QKUK-së.