Shtëpi Kuriozitete Nëse arrini t’i prekni këto nëntë pika duke vizatuar katër vija të...

Nëse arrini t’i prekni këto nëntë pika duke vizatuar katër vija të drejta, atëherë jeni gjeni (Video)

Shperndaje në Facebook.

Këtë detyrë mund ta zgjedhin lehtë ata që kanë durim dhe logjikë. E gjitha çfarë nevojitet është një copëz letër në të cilën i vizatoni nëntë pika të zeza, dhe që të gjitha duhet t’i lidhni me katër vija të drejta.

Videoja e publikuar më poshtë tregon disa versione të cilat kanë rezultuar të gabuara, por në fund ekziston edhe zgjidhja e saj e cila ka habitur jo pak njerëz,

Por videoja ka zgjuar interesim të madh tek përdoruesit e rrjeteve sociale të cilët kanë sfiduar veten duke tentuar ta zgjedhin detyrën me vetëm një tentim, por të paktë ishin ata që ia kanë arritur.

Shikojeni videon dhe tentoni që edhe ju ta bëni të njëjtën gjë por pa e shikuar zgjidhjen, pasi vetëm në këtë mënyrë mund ta testoni inteligjencën dhe logjikën tuaj