Shtëpi Kuriozitete Nëse keni akne në këtë pjesë të trupit, ju keni një problem...

Nëse keni akne në këtë pjesë të trupit, ju keni një problem shëndetsor!

Shperndaje në Facebook.

Aknet, varësisht se në cilën pjesë të trupit dalin më shumë, tregojnë për ndonjë çrregullim të brendshëm dhe jetën jo të shëndetshme që bëni.

Aknet në pjesën e dekoltesë, tregojnë për çrregullimet në sistemin e tretjes si dhe mund të shkaktohen nga pijet e ftohta që konsumoni gjatë ditëve të nxehta.