Shtëpi Video Nëse mashkulli i shmanget këtyre gjërave, atëherë nuk është në gjendje të...

Nëse mashkulli i shmanget këtyre gjërave, atëherë nuk është në gjendje të kënaqë femrën

Shperndaje në Facebook.


Ndonjëherë për lidhje të mirë janë të nevojshme më shumë se joshjet e zakonshme, ndërkaq damat konsiderojnë që përveç kimisë së zakonshme nevojitet edhe diçka më shumë në mënyrë që në tërësi të jenë të kënaqura në krevat.
Po i japim karakteristikat universale të dashnorit të përsosur, i cili do të kënaqë pothuajse secilën femër, transmeton Telegrafi.
Mbajtja e higjienës
Personi i cili i kushton kujdes pastërtisë me siguri është ai i cili kujdeset për veten, andaj mashkullin e tillë duhet mbajtur afër vetes. Nëse mashkulli është i shkujdesur, do të jetë refuzues, sepse qimet e tepërta pengojnë kënaqjen e plotë të femrës, por edhe shton aromën e pakëndshme.
Seksi oral është i preferuar
Mbase partneri juaj nuk është gjithmonë i gatshëm për diçka të tillë, mirëpo nëse kohë pas kohe dëshiron që t’ju kënaqë në mënyrë orale dhe t’ju ofrojë diçka të re, atëherë është shenjë e mirë që keni pranë vetes dashnorin e mirë.
I gatshëm për aksion
Askush nuk dëshiron të ketë pranë vetes partnerin për shtrat i cili bën dashuri sa për të kryer “obligimin”. Nëse partneri juaj përpiqet që njëherë ju të arrini orgazmën dhe vazhdimisht praktikon ndonjë risi në jetën tuaj seksuale, atëherë është lajm i shkëlqyeshëm për ju. Partneri i përsosur gjithmonë është i gatshëm për risi, për bisedë “të pistë” dhe poza të reja.
Figura e tij
Nëse partneri juaj kujdeset për pamjen e tij për shkak tuajin dhe për shkak të vetin, atëherë vërtet pranë vetës keni dashnorin e përsosur.
4