Shtëpi Kuriozitete Nga Londra për t’u martuar në Kukës, dasma e djalit “pushton” rrugët...

Nga Londra për t’u martuar në Kukës, dasma e djalit “pushton” rrugët e qytetit

Shperndaje në Facebook.

Një atmosferë të këndshme kanë ofruar disa dasmorë ditën e sotme në qytetin e Kukësit.

Rrugët e qytetit janë pushtuar nga brohoritjet, zhurma e kuajve dhe ngjyrat e rrobave popullore të dasmorëve.

Një i ri nga Kukësi ka zgjedhur që martesën e tij ta realizojë në vendlindje, duke ruajtur traditën.

Kuajt, karroca dhe një limuzinë, një kombinim perfekt që i ofrojnë më shumë bukuri dhe gjallëri qytetit të Kukësit.

Kjo është një shenjë e mirë që shqiptarët, nuk i humbasin traditat.

Kuajt dhe karrocat nuk mund të “mposhten” nga mjetet moderne, pasi shpesh ata plotësojnë njëra-tjetrën.

Epo, të na trashëgohet çifti!