Shtëpi Video Nga Topalli, te Kodheli, Dade, Vokshi e Mëhilli, kur fuqia qëndron te...

Nga Topalli, te Kodheli, Dade, Vokshi e Mëhilli, kur fuqia qëndron te buzët /FOTO

Shperndaje në Facebook.


E kuqe qetësuese, e kuqe “politike”, ngjyrë lulemëllagë, tepër bindëse. Buzëkuqët shprehin qëndrime që nuk i imagjinoni dot.

Këtë e kanë kuptuar edhe politikanët, që nuk riskojnë më kot nuancat. Ekziston një lidhje që bën bashkë buzëkuqët dhe pushtetin.

Jo pushtetin e joshjes, por atë politik. Tonaliteti mauve duket se është më i miri për femrat e politikës, është e njëjta ngjyrë me atë të mukozës së buzëve, vetëm disi më i shndritshëm, që nuk e shpërqendron vëmendjen nga shikimi dhe nga fjalët.

Megjithatë nuk ngurojnë që shpesh herë të vënë në pah buzët e tyre me një buzëkuq të ndezur. Shihni fotot e politikaneve shqiptare:
Jozefina-Topalli-kryesore


Mimi-kodheli-150x150
Albana-Vokshi-150x150