Shtëpi Video I ngec karroca në dyert e autobusit, gruaja me “nevoja të veçanta”...

I ngec karroca në dyert e autobusit, gruaja me “nevoja të veçanta” ngrihet dhe ecën kur kupton rrezikun

Shperndaje në Facebook.

Video e mëposhtme tregon momentin që ka lënë të gjithë pa fjalë.Në video shihet se si një grua e ulur në karrocë për persona me aftësi të kufizuara, përplaset ngë një autobus por më pas ngrihet në këmbë.Pamjet janë regjistruar në Meksikë.Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin, kur autobusi niset dhe gruaja që kishte ngecur e bllokuar me karrocë në dyert e mjetit, ngrihet në këmbë.Video është shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale.Pamjet mund t’i shihni më poshtë

Video