Shtëpi Video Nisin kërcimin erotik, por do qeshni me lot nga ajo çka iu...

Nisin kërcimin erotik, por do qeshni me lot nga ajo çka iu bën vogëlushi (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

e_1480427195-8923961

Dy femra britanike nisën të bënin një kërcim erotik. Ato ndezën kamerat që ta filmonin kërcimin për ta shpërndarë më pas në rrjet. Por duket se nuk i kishin bërë mirë llogaritë. Vogëlushi i një prej tyre doli para kamerës duke kërcyer për qejf të vet dhe duke lënë në hije kërcimin e femrave.