Shtëpi Kuriozitete Nje leksion i vyer. Mos e humbisni

Nje leksion i vyer. Mos e humbisni

Shperndaje në Facebook.

Dy shokë po ecin përgjatë bregut…

Gjatë shëtitjes, ata patën një debat, dhe njëri qëlloi tjetrin me shuplakë në fytyrë.

Pa thënë asgjë, djali shkroi në rërë:

SOT MIKU IM I NGUSHTË MË QËLLOI NË FYTYRË.

Në heshtje, vazhduan rrugën dhe u duhej për të kaluar një gji.

Ai që u godit, rrezikoi të mbytej por shoku i tij e shpëtoi.

Pasi I shpëtoi mbytjes, ai gdhendi në një gur:

SOT SHOKU IM I NGUSHTË MË SHPËTOI JETËN.

Shoku që e goditi dhe i shpëtoi jetën mikut të tij, e pyeti:

“Pasi të lëndova, ti shkruajte në rërë, dhe tani ti shkruajte në gur, pse ?”

Miku i tij tha: “Kur dikush na lëndon, duhet ta shkruajmë në rërë ku valët e faljes mund ta largojnë tutje.

Por, kur dikush të bën diçka të mirë, ne duhet ta gdhendim në gur ku nuk do të harrohet kurrë.”

Mësoni të shkruani mallkimet në rërë dhe të gdhendni bekimet tuaja në gur.

Nëse e pëlqyet këtë histori, tregojani të tjerëve kështu që ne mund të krijojmë më shumë.

FALEMINDERIT !