Një nga binjakët është i lindur i vdekur, Nëna merr në prehër...

Një nga binjakët është i lindur i vdekur, Nëna merr në prehër dhe diçka magjike ndodhi Shume…

Shperndaje në Facebook.


1

Lexo edhe  Shaqir Ahmeti goditet në fytyrë nga autori i këngës me të cilën Bosnja do të paraqitet në Eurosong (Foto)