Shtëpi Lajme Njihuni me aplikacionin që ju mundëson puthjet në distancë

Njihuni me aplikacionin që ju mundëson puthjet në distancë

Shperndaje në Facebook.

Një mënyrë që mundëson shkëmbimin e puthjeve përmes smartphone. E ka zhvilluar një kërkues në Londër, me objektivin për të replikuar ata që kundërshtojnë ndjesinë e kontaktit që transmetohet përmes emocioneve.
Megjithatë, një ikonë nuk mund të mjaftojë. Kush ka dëshirë të puth “vërtet” mund të dëshirojë shumë më tepër se një fytyrë të dërguar përmes telefonit. Por për të shkuar pak më tej, në fillim duhen zhvilluar emocionet ndjenjat, ose ndonjë replikë ngacmuese.

Këtë gjë tenton ta bëjë Kissenger, që aplikohet në telefonat inteligjentë për të transmetuar puthjen në distancë, duke shfrytëzuar sadopak kontaktin e krijuar.

Është një aparat silikoni, me sensorë që aplikohen në smartphone dhe mundëson lidhjen në distancë. Duhet ta provoni për të kuptuar nëse Kissenger e ka arritur apo jo qëllimin, atë të emocioneve që krijohet përmes kontaktit fizik