Shtëpi Video Nuk do ta besoni me çfarë e krahason gjoksin e saj Kallashi...

Nuk do ta besoni me çfarë e krahason gjoksin e saj Kallashi (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Valltarja e njohur Donjeta Kosumi, ka postuar një fotografi të gjoksit të saj në intsgram.

Fotografinë e ka shoqëruar me dy vezë, që nënkuptohet se ajo e ka krahasuar gjoksin me këto dy vezë

Përndryshe Kosumi ka shumë ndjekës në instagram, dhe fotografia e postuar ka arritur t’i marrë rreth 2 mijë pëlqime.

largea_femra-shikoni-si-gatuan-kallashi-foto_hd1435226639