Shtëpi Video Nuk do të besoni çfarë ju ndodhë nëse vëni akull në këtë...

Nuk do të besoni çfarë ju ndodhë nëse vëni akull në këtë pikë të kokës (FOTO-VIDEO)

Shperndaje në Facebook.


Të gjithë ne dëshirojmë të jetojmë më gjatë, të dukemi më të ri, dhe të kemi më shumë energji, apo jo?
Por, si mund t’i arrijmë të gjitha këto?
Sigurisht, duke ngrënë mirë, duke qenë aktiv, duke e mbajtur mendjen të mprehtë etj.
Por, siç duket edhe një kub akulli për pak momente mund të ju ndihmoj shumë, transmeton lajmi.net.
Në bazën e kafkës tuaj në qafë është një pikë e njohur si ‘Feng Fu’.
Ajo është një pikë shtypëse e cila nëse vë akull rregullisht, e nxit përtëritjen në trupin tuaj.
Sëmundjet thuhet se fillojnë të zhduken dhe ju do të ndjeheni më energjik dhe thjeshtë ë i lumtur.
Shtrihuni në stomakun tuaj dhe vëni një kub akulli në pikën ‘Feng Fu’, transmeton lajmi.net.
Rrini ashtu për 20 minuta dhe gjithçka përfundon.
Nëse e bëni këtë një herë në mëngjes dhe pastaj para se të flini, çfarë ndodhë?
1) E përmirëson kualitetin e gjumit tuaj.
2) E rrit disponimin tuaj.
3) Të ndihmon të rregulloni zorrët tuaj.
4) I shëron sëmundjet si gripi.
5) I shëron dhimbjet e kokës dhe dhëmbit.
6) Mund të ndihmojë edhe me sëmundjet kardiovaskulare dhe ato të mushkërive.
7) Mund të përmirësoj shëndetin tuaj mendor etj.
4