Shtëpi Video Nuk është Photoshop, ka ndodhur me të vërtetë! (Foto)

Nuk është Photoshop, ka ndodhur me të vërtetë! (Foto)

Shperndaje në Facebook.

photoshop_1455206552-4509652

Angelina dhe Den Mozer, të cilët së shpejti do të bëhen prindër, përgjithmonë do të mbajnë mend këtë shëtitje për rreth Oqeanit Atlantik.

Supozojmë se kjo është menduar të jetë një foto e “rregullt”, transmeton Telegrafi, e nëna e ardhshme kishte vetëm të “ndreqej” për tu fotografuar, kur papritmas aty kishte “fluturuar” një delfin.

Dhe gjithsesi, fluturimi i tij dhe gruaja shtatzënë, si simbol i jetës, krijuan diçka të magjishme!

“Delfini, me siguri e dinte se nëna është shtatzënë”, ka qenë një nga komentet më interesante në fotografi.

photoshop1