Shtëpi Kuriozitete “Nuk jam gay, por çdo ditë i fus gishtat vetes” / Rrëfimi...

“Nuk jam gay, por çdo ditë i fus gishtat vetes” / Rrëfimi i këtij djali gjerman do t’ju shokojë

Shperndaje në Facebook.

Me siguri, kur të lexoni letrën e mëposhtme do të shtangeni. Një djalë gjerman ka rrëfyer një përvojë personale shumë intime për sajtin “Bento”, ku çdo njeri mund të shprehet unanimisht për përjetimet e tij seksuale.

Edhe pse nuk është homoseksual, ai tregon se nuk mund të jetojë pa seksin anal. E gjitha është diçka që ai ia bën vetes ose e provon me femra. Shumë e çuditshme, sigurisht! Bota po na duket gjithmonë më e çmendur, por JOQ.al do t’ju tregojë me artikuj të tjerë në vijim se kjo e sotmja nuk është diçka pa qëllim.

Lexoni ç’shkruan ky djalë dhe më pas shprehni mendimet tuaja:

Gjithmonë më ka interesuar seksi anal. Momenti i madh erdhi kur e provova për herë të parë me një femër. Më pëlqeu! Akoma bëj seks anal me femra. Megjithatë, me veten time e provova kur isha 22 vjeç, pasi fola me një shok gay për preferencat e mia.

Ai më këshilloi ta provoja dhe se do të shpërtheja në orgazma. E provova dhe ia dola, edhe pse pak të dhimbte. Nëse je në stres, nuk kënaqesh.

Herën e parë nuk dija fare, por përjetova ndjesi që nuk i kisha provuar kurrë. Që nga ajo ditë, nuk masturboj më pa penetrim anal. Ditët e para e bëja tri herë në ditë. Nisa të shihja filma porno, derisa përfundova duke mos përdorur më gishtat, por një objekt të vogël.

Po bëhesha më profesional. Bleva një lubrifikant të mirë dhe eksperimentova me lodra të ndryshme. Ende bëj seks me femra, por më pëlqen të provoj gjëra të reja. E dashura ime nuk e ka problem. Ajo që nuk më pëlqen është se njerëzit nuk janë të hapur për tema të tilla. Aktualisht, kam vetëm një shok që pranon të flasim për këtë.”

Kujdes! Mos e tregoni “burrërinë” me fjalor banal! Kjo është gjëja më e thjeshtë në botë. Mos u ankoni, në rast të kundërt, për bllokimin e komenteve tuaja në faqen tonë!