Shtëpi Kuriozitete “Nuk do t’ia falë kurrë atë që ma bëri vjehrra pas momentit...

“Nuk do t’ia falë kurrë atë që ma bëri vjehrra pas momentit të lindjes”

Shperndaje në Facebook.

Vjehrra e një gruaje kishte bërë një veprim, të cilin gruaja thotë se nuk do t’ia falë gjatë tërë jetës.

Pasi që ishte motër medicinale, ajo kishte kartën e aksesit të saj të punës.

Në tregimin e gruas, thuhet se vjehrra ishte futur në pavijonin e bebeve, ku kishte marrur në dorë foshnjën pa lejën e nënës.

Ky veprim i vjehrrës, nënën e bëri mjaft të nevrikosur, e cila po thotë se përveç se e morri foshnjën pa leje, nuk shkoi as ta vizitonte dhe ta mbështeste emocionalisht.

Për t’i përkeqësuar gjërat, vjehrra ishte e pranishme dhe dëgjonte ndërsa doktori kishte diskutuar me gruan informacionin e ndjeshëm mjekësor dhe ndjenjat e saj të pakënaqësisë kishin qenë në rritje që nga ajo kohë.

Ne vetëm shpresojmë që ajo mund ta bëjë një diskutim të sinqertë me burrin e saj rreth pritjeve dhe dëshirave të lindjes përpara se të ngelë shtatzënë herën tjetër.