Shtëpi Kuriozitete Nusja “seks” gjatë dasmës me dhëndrin, fotoja bëhet virale në internet

Nusja “seks” gjatë dasmës me dhëndrin, fotoja bëhet virale në internet

Shperndaje në Facebook.

Në shikim të parë, kjo foto e martesës e një çifti të porsamartuar duket se tregon se ata nuk kanë frikë që të zbulohen edhe gjatë dasmës

Çifti të veshur me teshat e tyre ceremoniale duket se kanë ikur nga ceremonia për t’u fshehur në një fushe të rrethuar me pyll.

Dhëndëri qëndron në këmbë me kostumin e tij të kaltër dhe pantallona të zhveshur deri në gjunjë, me nusen e tij e ulur në dy gjunjët para tij.

Imazhet e çiftit janë postuar online nga fotografi, por shumë shpejt janë shpërndarë me mijëra herë nga përdoruesit e internetit.

“Këta të rinj nuk presin fundin e dasmës për të shkuar në dhomën e tyre dhe ta shijojnë natën e martesës”, shkruante në legjendën që kishte shkruar fotografi.

“Fatmirësisht ata kishin shkëmbyer unazat dhe ishin të martuar zyrtarisht kur e bën këtë akt”.

Megjithatë, skena u cilësua si plotësisht pa ndonjë fanë dhe më shumë i paraqet të porsamartuarit në formë shakaje.

Në fakt, fotografia në fjalë ishte sugjeruar të bëhet nga njëra prej nënave të çiftit, ka treguar fotografi i dasmës Michel Klooster.

“Nuk dua që pjesët intime të duken në foto, por çdo gjë që krijon një ndjenjë është interesante”, thotë Klooster.

“Ishin njerëz shumë gazmor. Bën një dasmë shumë të zakonshme, ku çdo gjë nuk duhet të dukej shumë formale”.

“Të gjithë ata që mendojnë se kjo fotografi është ofenduese, ende jetojnë në vitin 1996, sipas mendimit tim. Nga të gjitha fotografitë që kam bërë, kjo është më e gjalla, për të cilën do të flitet në 10 vitet në vazhdim. Jepni këtyre njerëzve mundësi të shijojnë kënaqësinë e tyre. Është një gjë që ja urojë edhe juve. Jeta edhe ashtu është shumë e ashpër ndonjëherë”. Ka thënë fotografi.