Shtëpi Video ‘O tradhëtar, o kurvan, largohu nga atdheu, TURP TURP”, ja biseda e...

‘O tradhëtar, o kurvan, largohu nga atdheu, TURP TURP”, ja biseda e tyre

Shperndaje në Facebook.

telef


Fshikulloni këta horra, tradhtarë e …
Një video që të bën të ndihesh i turpëruar si shqiptarë ku do që je, tashmë është bërë publike nga shumica e mediave. Një dialog që jo vetëm të neverit dhe të bën të ndjehesh keq, por thjesht të bën që mallkosh, se si një popull nuk gumëzhin, nuk revoltohet dhe nuk nxjerr zërin dhe ti thotë, o kuvar o tradhtar, ikni, shporruni nga atdheu, kthehuni në kampet (e stërvitjes) atje ku e latë nderin dhe dashurinë për atdheun, atje ku ju u bëtë rob të UDB-së dhe shërbimeve antishqiptare, atje ku ju morët mësimet dhe goditje më të ndyra të këtyre sigurimeve, ku mësuat të heqni dorë nga krenaria shqiptare, atje ku ju mësuat të shpërfytyroheni, dhe që të lini nderin tuaj, vëllazërinë tuaj, që të harroni se çfarë është familja!