Shtëpi Kuriozitete Para pa fund, bikini e jetë luksi, njihuni me fëmijët e pasur...

Para pa fund, bikini e jetë luksi, njihuni me fëmijët e pasur të shtetit mysliman

Shperndaje në Facebook.

Fëmijët e pasur në Tunizi kanë hapur një faqe në Instagram ku reklamojnë jetën e pasur që bëjnë. ‘Rich Kids of Tunisia’ ka arritur deri në 17 mijë ndjekës, të cilët shohin vazhdimisht jetën e këtyre fëmijëve të privilegjuar.
Ata publikojnë çdo gjë që ka të bëjë me luks, si pushimet apo makinat e fundit që dalin në treg. Shumë njerëz janë çuditur nga pamjet pasi Tunisia është një vend islamik, por ata mund të veshin bikini dhe të ekspozojnë fytyrën kur janë në plazhe apo hotele luksoze.

Falë pasurisë së prindërve të tyre, ata ia arrijnë të shijojnë luksin që përfshin bizhuteritë e shtrenjta, veshjet më të fundit e deri te festat e çmendura me miqtë e tyre.