Shtëpi Lajme Partneri ose partnerja juaj është duke ju tradhëtuar në çdo moment

Partneri ose partnerja juaj është duke ju tradhëtuar në çdo moment

Shperndaje në Facebook.

560440-382693308419954-2041307988-n_1473400756-3231808

Çdo ditë është gjithmonë e njejta gjë, marrim telefonat dhe lëvizim nepër rrjetet sociale duke ndjekur të rejat dhe kërkojmë të njihemi me botën
Edhe pse ne jemi të lumtur shpesh me jetën tonë, përsëri rrjetet sociale disi kanë krijuar vartësi dhe në çdo moment jemi duke postuar, pëlqyer ose shpërndarë diçka brenda tyre.

Smartfonët dhe mjetet e tjera elektronike janë arsya kryesore pse njerëzit janë ndarë nga realiteti sot dhe shpesh ndodh që të komunikoni edhe me persona të tjerë përveç partnerit ose partneres tuaj.

Kjo gjë mund të shkaktoj që raporti mes dy personave në lidhje të zbehet dhe vjen deri tek ndarja. Për këtë arsye është mirë të distancoheni nga rrjetet sociale që të shijoni më shumë jetën jashtë tyre, shkruan lajmi.net

Ndryshimi i këtij zakoni është shumë i rëndësishëm sepse ju do të jeni më afër personit që e dashuroni dhe mund t’i tregoni në çdo kohë me fjalë dhe me prezencen tuaj se e dashuroni.

Sot, njerëz të ndryshëm, këtë fenomen janë duke e quajtur si një formë e veçantë e tradhëtisë e cila ndodh çdo ditë, në çdo moment dhe në çdo lidhje.

Kjo ndodh, kur vëmendja juaj përqëndrohet më shumë tek dikush tjetër në rrjetet sociale sesa tek partneri juaj në lidhje dhe kjo në fakt, ka logjikë