Shtëpi Video Pas arrestimit të Gruevskit, treshja e fuqishme vijnë me një “selfie”

Pas arrestimit të Gruevskit, treshja e fuqishme vijnë me një “selfie”

Shperndaje në Facebook.


Pasi u arrestu njeriu i dytë i DSK-së, miku i Miajllkovit Goran Gruevski, treshja e fuqishme në Maqedoni janë gëzuar dhe vijnë me një “selfie”. Katica, Fatmija dhe Lençja janë gratë më të popullarizura për momentin në Maqedoni që dalja e tyre në publik gjithnjë ka dridhur politikanët e korruptuar. /TetovaSot/
1a