Shtëpi Video Përsëri sherr? Flori Mumajesi prishet me një tjetër bashkëpunëtor…

Përsëri sherr? Flori Mumajesi prishet me një tjetër bashkëpunëtor…

Shperndaje në Facebook.


Dy shokët e ngushtë, Flori Mumajesi dhe Ervin Gonxhi, janë prishur me njëri-tjetrin për çështje që nuk janë bërë ende të ditura, por Gonxhi nuk është më pjesë e studios muzikore “Threedots”.

Sipas “Who”, bashkëpunëtorët nuk janë më miq dhe Gonxhi është larguar nga studio e “Threedot’s”.

Ndonëse nuk ka preferuar të flas publikisht për këtë krisje marrëdhëniesh me kantautorin Florian Mumajesi, Ervin Gonxhi ka shkruar në Facebook se, ky lajm është i vërtet.
gonxhi