Pesë pozicione Joga për çlodhjen e trupit tuaj

Pesë pozicione Joga për çlodhjen e trupit tuaj

SHPËRNDAJE
loading...

Pas një dite të lodhshme dhe stresuese, joga ju vjen në ndihmë për relaksimin e trupit dhe qetësimin e mendjes.

Teknikat e meditimit, jogat rezultojnë mjaft pozitive.

Ndiqni pesë ushtrimet e mëposhtme të ilustruara në mënyrë vizuale.

Lexo edhe  A e keni ide në çka flini? Kur të dëgjoni se çka fshihet në çarçafët tuaj, do t’i lani menjëherë!

1.Marjaryasana-Bitilasana

1

Loading...

2. Bālāsana

1

3. Supta Matsyendrasana

3

4.Viparita Karani

1

5. Savasana

1

The post Pesë pozicione Joga për çlodhjen e trupit tuaj appeared first on GazetaGlobale.

loading...