Shtëpi ShowBiz Plasin puthjet lesbike në Big Brother, Kei dhe Fiorentina skena të nxehta...

Plasin puthjet lesbike në Big Brother, Kei dhe Fiorentina skena të nxehta (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Ishin duke kërcyer së bashku nën ritmet e këngës “Lejla” dhedy banoret e Big Brother Fiorentina e Kei nuk mundën t’i rezistonin njëra-tjetrës, duke shkëmbyer një puthje në buzë.

Kei tenton ta puth në faqe fillimisht Fiorentinën dhe thotë se për pak e puthi në buzë.

“Nuk është xheloze Vivi”, i thotë Fiorentina dhe më pas shkëmbejnë një puthje në buzë.

Vivi dhe Olsi që janë pranë e shoqërojnë me një buzëqeshje.

Vajzat vahzdojnë më pas kërcimin…