Shtëpi Video Polici seksualisht sulmon gruan në sallën e gjyqit, pastaj e arreston atë...

Polici seksualisht sulmon gruan në sallën e gjyqit, pastaj e arreston atë (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

1459245752

Kjo tingëllon si është e pabesueshme, por, për fat të keq, kjo në fakt ka ndodhur.
Monica Contreras, 28, ishte duke ndjekur një seancë divorci kur ajo u pyet papritur nga Marshalli i gjykates Ron Fox qe të futen në një dhomë private për një kërkim të paprovokuar të drogës.
Pasi u kthyen, ajo ishte histerike, duke u lutur me gjyqtarin që marshal sapo kishte ndjerë e saj dhe e pyeti për të hequr këmishën e saj. Marshall mohon atë dhe gjyqtari injoron atë. E E gjithë kjo është e filmuar nga kamerat e sigurisë.