Shtëpi Video Polici vishet si Spiderman në varrimin e pesëvjeçarit (Video)

Polici vishet si Spiderman në varrimin e pesëvjeçarit (Video)

Shperndaje në Facebook.

1-244-650x358

Një polic nga Texasi, Damon Cole, gjeti një fëmijë të vdekur 5 vjeçar në një pishinë të papastër, dhe vendosi të bëjë diçka të veçantë në varrimin e tij.
Spiderman, ishte personazhi i preferuar i fëmijës së quajtur Joshua Garcia, i cili u raportua i zhdukur nga nëna e tij, e që pak ditë më vonë u gjend i vdekur në një pishinë nga polici Damon. Kërkesa për të ishte nga familjarët e djalit, që ai të bënte diçka të veçantë për hir të djalit të tyre, kështu që polici vendosi të vishet si personazhi Spiderman, pasi e kuptoi që ishte personazhi i preferuar i fëmijës që ndërroi jetë.