Shtëpi Lajme Presin në mes pitonin 7 metra, horror ajo që gjejnë në trupin...

Presin në mes pitonin 7 metra, horror ajo që gjejnë në trupin e tij (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Kjo është një video shokuese e filmuar në Indonezi, ku disa banorë kanë hapur barkun e një pitoni 7 metra të gjatë dhe brenda tij kanë gjetur trupin e një 25-vjeçari.

25-vjeçari Akbar Salubiro ishte shpallur i zhdukur prej ditësh nga familjarët e tij dhe megjithëse e kërkonin nuk kishte asnjë shenjë të tij.

Një ditë banorët kishin parë këtë piton 7 metra të gjatë që rrotullohej rreth shtëpisë të të zhdukurit dhe dyshuan se mund të ishte ai që e kishte ngrënë të riun.

Fatkeqësisht kështu rezultoi. Me një thikë 40 cm të gjatë, këta banorë e çanë barkun e pitonit rreth dy metra dhe nga atje të tmerruar nxorrën trupin.

Videoja është publikuar nga Daily Mail dhe pamjet janë të rënda kështu që bëni kujdes nëse nuk jeni +18.