Shtëpi Video Prishtinaliu sfidon me Lamborghini shoferin nga Tirana në “Rrugën e Kombit”! (Video)

Prishtinaliu sfidon me Lamborghini shoferin nga Tirana në “Rrugën e Kombit”! (Video)

Shperndaje në Facebook.

Para pak kohësh, një i ri nga Tirana ka filmuar veten e tij duke ecur me një shpejtësi prej 316 kilometrash në orë në tunelin e Kalimashit.

Rekordi i radhës vjen nga një shqiptar i Kosovës, ku një i ri nga Prishtina ka sfiduar shoferin nga Tirana me një Lamborghini, shkruan Jetaoshtqef.

Po, makina e tij ka “fluturuar” dhe kilometrazhi ka arritur deri në 329 km/h.

Pas kësaj video, rekordin e shpejtësisë e mban prishtinaliu, deri në momentin që ndonjë shqiptar tjetër do e sfidojë.Prishtinaliu sfidon me Lamborghini shoferin nga Tirana në “Rrugën e Kombit”! (Video)