Shtëpi Lajme Ramos tregon nëse pensionohet pas Kupës së Botës

Ramos tregon nëse pensionohet pas Kupës së Botës

Shperndaje në Facebook.


Sergio Ramos insiston s nuk është duke menduar për pensionim pas Kupës së Botës

Kapiteni i Spanjës, Sergi Ramos nuk e ka ndërmend të pensionohet nga Kombëtarja, përderisa është i lumtur dhe i motivuar.

Ramos është pjesë e kombëtares që nga viti 2005, por ai shpreson të luajë edhe për shumë vite tjera.

“Unë mendoj për gjëra ditë pas dite”, tha fillimisht Ramos gjatë një takimi me gazetarë.

“Nuk jam duke menduar nëse do të jetë Kupa e Botës e fundit për mua, është e kundërta. Për sa kohë jam i motivuar dhe i lumtur, do të mendoj vetëm për të luajtur”.