Shtëpi Lajme Revolucion në futboll, gjithçka do të jetë më ndryshe (VIDEO)

Revolucion në futboll, gjithçka do të jetë më ndryshe (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Vendimet me ndihmën e teknologjisë në ndeshjen miqësore mes Francës dhe Spanjës po konsiderohen si revolucion në futboll.