Shtëpi Kuriozitete I riu gjuan vajzën në WhatsApp, por heq dorë menjëherë sapo ajo...

I riu gjuan vajzën në WhatsApp, por heq dorë menjëherë sapo ajo i tregon një detaj (FOTO)

Shperndaje në Facebook.

Një vajzë është zhgënjyer goxha, kur një i ri, i cili i kërkonte takim herë pas herë, hoqi dorë papritur gjatë bisedës.

Teksa po flisnin për një takim të mundshëm dhe po njiheshin me njëri-tjetrin, në një moment djali e pyet vajzën se sa vëllezër ka.

Ka qenë pikërisht përgjigja e vajzës ajo që e ka “detyruar” djalin të heqë dorë nga ajo, gjë që e ka mërzitur vajzën, e cila nis foto nga biseda dhe pyet:

Prsh JOQ, shikoni si heq dorë ky djalë me të cilin po njihesha pasi i thashë se kam 6 vëllezër. Ne që kemi shumë vëllezër i bie të rrimë pa martuar a si?