Shtëpi Video Rona: Sot 17 vjet më dëbuan nga shtëpija (Foto)

Rona: Sot 17 vjet më dëbuan nga shtëpija (Foto)

Shperndaje në Facebook.

rona

Këngëtarja Rona Nishliu, ka kujtuar kohën e para 17 viteve, kur forcat serbe e dëbuan atë nga shtëpija e saj.

Rona ishte dëbuar nga shtëpia e saj në Mitrovicën e veriut para 17 viteve dhe që nga atëherë ajo jeton në Prishtinë, por viziton shpesh vendlindjen e saj.

“Sot 17 vjet më dëbuan nga shpija, akoma nuk mund të kthehem aty”, ka shkruar Rona në facebook, transmeton Magazina.al

Rona më tej ka thënë se kjo nuk është ankesë e as vajtim por një e vërtët që nuk mund të kamuflohet dhe të fshihet.

sf